Заповніть всі поля

Edit Template

Підготовчі курси розпочато! Перший етап вступної кампанії у 2021 році вже позаду

17 квітня 2021 року Коломийський педагогічний фаховий коледж Івано-Франківської обласної ради гостинно зустрів слухачів підготовчих курсів.

В цей день заклад провів День відкритих дверей – подію яка розпочинає вступну кампанію 2021 року у коледжі. Актову залу наповнили дев’ятикласники та їх батьки. Попри карантинні обмеження та дистанційне навчання впродовж останніх кількох місяців, наші відвідувачі з нетерпінням чекали на цю подію, про що свідчить численна кількість електронних реєстраційних заяв та дзвінків.
З роботою навчального закладу , його матеріально-технічною базою, спеціальностями, умовами вступу присутніх ознайомив директор коледжу Валерій Ковтун. Також він представив присутнім сучасні освітні лабораторії, роботу медіацентру та кабінету Нової української школи. Директор розповів про дозвілля студентів, роботу студентського парламенту, спортивних та хореографічних секцій.

Присутні мали змогу поставити запитання та отримати ґрунтовні відповіді.
Керівник підготовчих курсів Оксана Ткачук ознайомила з роботою підготовчих курсів та запросила абітурієнтів на заняття. Всі санітарно-епідеміологічні норми витримано, бо групи курсантів сформовано в кількостях менш як 15 осіб в авдиторії разом із викладачем.
Студентський парламент підготував для слухачів фотолокацію, завдяки якій було зроблено багато цікавих і креативних світлин.

Заняття для слухачів підготовчих курсів надалі будуть проводитися за визначеним графіком. Проте, ще кожен дев’ятикласник має змогу заповнити електронну заву та вже наступної суботи приєднатися до команди найкращих.
Коломийський педагогічний фаховий коледж чекає на свого абітурієнта!

About Us

Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly. Chicken no wishing waiting am. Say concerns dwelling graceful.

Services

Most Recent Posts

Company Info

She wholly fat who window extent either formal. Removing welcomed.

Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти

Підприємство "Інфоресурс"

Нова українська школа

Електронна версіія підручників

Український центр оцінювання якості освіти

Освітній портал "Педагогічна Преса"

ДОН Івано-Франківської ОДА

ІФОІППО

Як нас віднайти?

тел.: (03433) 2-65-31,
моб.: (098) 499-15-26 (на час вступу)

pedkol.if@ukr.net

вул. Івана Франка 12,
м. Коломия, Івано-Франківська обл, 78203

https://pedcollege.kolomyya.org/

Ми в соціальних мережах

© 2023