Заповніть всі поля

Edit Template

“ВІД ВИТОКІВ ДО СЬОГОДЕННЯ” (частина 6)

КОЛОМИЙСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ У 2020 РОЦІ ВІДЗНАЧАЄ 80-РІЧЧЯ СВОГО ЗАСНУВАННЯ

Запрошуємо студентів, викладачів, випускників, ветеранів педагогічного коледжу на наші урочистості, які відбудуться після завершення карантину.
_________________________________
/продовження/
ВІД ВИТОКІВ ДО СЬОГОДЕННЯ
(коротка історія коледжу, частина 6)

За останні п’ятнадцять років проведено велику роботу зі зміцнення навчально-матеріальної бази коледжу і створення комплексу навчально-методичного забезпечення підготовки фахівців. Введений в експлуатацію корпус відділення образотворчого мистецтва, завершується робота над створенням медіацентру. Створено три сучасні комп’ютерні лабораторії, коледж підключений до мережі Інтернет. В багатьох кабінетах є мультимедійні центри, до послуг студентів бібліотека з книжковим фондом понад 54 000 одиниць, сучасний зал ритміки та хореографії, створений кабінет Нової української школи. Покращені побутові умови для проживання студентів у гуртожитку. До послуг студентів сучасне студентське молодіжне кафе. Покращені умови для занять фізичною культурою та спортом.
Коломийський педагогічний коледж нині здійснює підготовку фахівців, які призначаються на посади вчителів початкових класів, вчителів англійської та польської мов у початкових класах, вчителів інформатики, керівників хореографічних колективів, організаторів позааудиторної роботи, учителів музики, образотворчого мистецтва, соціальних педагогів та соціальних працівників. З року в рік ми вдосконалюємо систему професійно-педагогічної підготовки студентів. У навчальний процес вводимо дисципліни, які визначають особливий рівень освіченості людини і реалізують компетентісний підхід до формування особистості майбутнього вчителя. Вивчення іноземних мов та новітніх інформаційних технологій для студентів усіх спеціальностей проводиться протягом усього періоду навчання. Для удосконалення підготовки вчителів англійської мови від 2001 року триває плідна Міжнародна співпраця коледжу із Корпусом Миру в Україні. Цьогоріч в коледжі працює Джеймс Крістофер Бірд, досвідчений викладач із США. У навчальні плани ми також додаємо дисципліни, які забезпечують підготовку студентів до викладання ними в школі предметів, пов’язаних з традиціями нашого регіону. У коледжі запроваджено лекційно-семінарський метод навчання та рейтингову систему оцінки досягнень студентів. Професійна підготовка студентів формується під час різних видів педагогічної практики, яка проводиться на базі понад 120 закладів загальної середньої освіти, дошкільних закладів та установ соціальних служб.

Валерій КОВТУН,
директор Коломийського педагогічного коледжу, заслужений працівник освіти України, почесний громадянин міста Коломиї

(далі буде)

#відвитоківдосьогодення #нашаісторія

About Us

Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly. Chicken no wishing waiting am. Say concerns dwelling graceful.

Services

Most Recent Posts

Company Info

She wholly fat who window extent either formal. Removing welcomed.

Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти

Підприємство "Інфоресурс"

Нова українська школа

Електронна версіія підручників

Український центр оцінювання якості освіти

Освітній портал "Педагогічна Преса"

ДОН Івано-Франківської ОДА

ІФОІППО

Як нас віднайти?

тел.: (03433) 2-65-31,
моб.: (098) 499-15-26 (на час вступу)

pedkol.if@ukr.net

вул. Івана Франка 12,
м. Коломия, Івано-Франківська обл, 78203

https://pedcollege.kolomyya.org/

Ми в соціальних мережах

© 2023