Заповніть всі поля

Edit Template

Кваліфікаційні іспити розпочато!

Вітаємо студентів 4 курсу спеціальності «Початкова освіта» (освітньо-професійна програма Початкова освіта) з успішною здачею кваліфікаційного іспиту з педагогіки та методик навчання освітніх галузей початкової школи.

Студенти підтвердили хороший та відмінний рівень знань ключових понять та змісту інноваційних педагогічних технологій, методів та прийомів їх реалізації у практиці навчання освітніх галузей, передбачених Державним стандартом початкової школи. Акцентували увагу на проблемах організації навчання з використанням інформаційно-комунікативних та цифрових технологій, забезпеченні взаємодії всіх учасників освітнього процесу.

Випускники продемонстрували принципи, інструменти та знання платформ, методик та технологій дистанційної освіти для початкової школи. Свої відповіді аргументували невеликим, але важливим досвідом організації освітнього процесу онлайн під час переддипломної практики з використанням платформ Zoom, Classroom, Classtime та ін. Це свідчить про здатність майбутніх педагогів перебудовувати напрям і зміст своєї професійної діяльності в залежності від вимог часу.

Найбільш повні, змістовні відповіді, які характеризувались творчим, креативним підходом до розв’язання педагогічних ситуацій та методичних завдань, були у студентів 4-А курсу Вінтоняк Христини, Григорчук Іванни, Костюк Мирослави, Михальчук Ілони, 4-Б – Боєчко Наталії, Соловей Оксани, 4-П1 – Арсенича Тараса, Дем’янчук Анни, Копильців Надії, Стефурак Марії, 4-П2 – Бордюх Ілони, Сончак Ніни.

About Us

Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly. Chicken no wishing waiting am. Say concerns dwelling graceful.

Services

Most Recent Posts

Company Info

She wholly fat who window extent either formal. Removing welcomed.

Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти

Підприємство "Інфоресурс"

Нова українська школа

Електронна версіія підручників

Український центр оцінювання якості освіти

Освітній портал "Педагогічна Преса"

ДОН Івано-Франківської ОДА

ІФОІППО

Як нас віднайти?

тел.: (03433) 2-65-31,
моб.: (098) 499-15-26 (на час вступу)

pedkol.if@ukr.net

вул. Івана Франка 12,
м. Коломия, Івано-Франківська обл, 78203

https://pedcollege.kolomyya.org/

Ми в соціальних мережах

© 2023